Abonamente Mentenanta IT

Abonamentele de externalizare IT sunt cea mai buna solutie pentru sitemul informatic, accesibila clientilor mici si mijlocii, care pot face economii substantiale pentru bugetul firmei. Noi am gandit abonamentele pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si le-am creat in raport cu nevoile descoperite in cei 5 ani de experienta in domeniul administrarii retelelor de calcul.

Majoritatea clientilor nostri sunt firme mici si mijlocii, care apreciaza in mod diferit serviciile IT.

  • O firma mica pentru care infrastructura IT reprezinta o componenta secundara a activitatii sale prefera abonamentul start, care este cea mai buna alegere calitate pret atunci cand timpul de interventie nu reprezinta o prioritate in alegerea facuta.
  • Cele mai multe firme mici si mijlocii prefera abonamentul profesional, care ofera toate necesitatile unei firme in ceea ce priveste echipamentele de calcul: suport pe toate canalele de comunicatii (ticketing, email, telefon), interventii rapide, interventii de la distanta si bonus un pachet de reduceri de 10% la hosting, implementare si optimizare pentru site-ul companiei.
  • Pentru firmele mijlocii si firmele mari in care activitatea de baza este partial sau total dependenta de sistemele de calcul, timpul de interventie reprezinta criteriul principal de selectie. In sprijinul acestora venim cu abonamentul elite prin care nu veti simti niciodata lipsa unui departament IT dedicat, beneficiind de un numar maxim de interventii ultra rapide.