START

O firma mica pentru care infrastructura IT reprezinta o componenta secundara a activitatii sale prefera abonamentul start, care este cea mai buna alegere calitate pret atunci cand timpul de interventie nu reprezinta o prioritate in alegerea facuta.

Abonament StartInterventii

Abonamentul start include interventii nelimitate la sediul clientului, plus o interventie rapida.

Aceste interventii asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute intr-o retea de calculatoare in decursul unei luni, iar interventia rapida va asigura si pentru o problema mai urgenta care se poate ivi.

Suport

Cel mai comod mod de comunicare in afaceri este emailul, echipa noastra va raspunde in cel mai scurt timp si va va programa pentru o interventie in ziua urmatoare.

Control de la distanta

Va asigura o interventie foarte rapida a unui expert care poate prelua controlul asupra unui calculator din reteaua dumneavoastra si remedia eventualele probleme, aceasta solutie armonizeaza foarte mult colaborarea, prin interventii rapide si eficiente atunci cand problemele nu inpun o prezenta fizica a expertilor nostri la fata locului.

Aceste interventii nu sunt contorizare, abonamentul dispune de un numar nelimitate de interventii de la distanta.

Servicii suplimentare

In cazul in care luati acest abonament dar aveti nevoi suplimentare intr-o luna, puteti solicita interventii rapide sau ultra rapide contra cost, deasemenea puteti solicita revizii ale unitatilor inafara programarii acestora.

Pentru acest abonament, beneficiati de urmatoarele preturi, reduse fata de preturile de lista:

  • taxa revizie la cerere 50 lei/unitate
  • taxa interventie extra program 100 lei/interventie
  • taxa interventie rapida 100 lei/interventie
  • taxa interventie ultra rapida 150 lei/interventie

 

Alte specificatii

O interventie reprezinta deplasarea unui specialist la sediul clientului si rezolvarea problemelor care nu se pot remedia de la distanta. Aceasta deplasare nu depaseste 2 ore de la sosirea specialistului in sediul dumneavoastra si pana la plecarea lui, in caz contrar se vor contoriza doua interventii.

Interventiile se fac in orele de program intre 9-18.

Interventiile la distanta se realizeaza in timpul programului, intre orele 10-17.

Timpul de interventie in functie de tipul interventiei este:

  • Interventie normala (apare in text “interventie”) 24-48 ore
  • Interventie rapida: 6-24 ore
  • Interventie ultra rapida: 1-6 ore