ELITE

Pentru firmele mijlocii si firmele mari in care activitatea de baza este partial sau total dependenta de sistemele de calcul, timpul de interventie reprezinta criteriul principal de selectie. In sprijinul acestora venim cu abonamentul elite prin care nu veti simti niciodata lipsa unui departament IT dedicat, beneficiind de un numar maxim de interventii ultra rapide.

Abonament retea EliteInterventii

Abonamentul de retea Elite include un numar nelimitat de interventii ultra rapide.

Acesta abonament este cel mai complet abonament de pe piata din Romania in materie de administrare retele, prin acest abonament care poate parea scump la prima vedere, veti reduce costurile unui departament IT fara sa simtiti lipsa acestuia, astfel devenind unul dintre cele mai ieftine abonamente de pe piata.

Suport

Cel mai rapid mod pe care suntem obisnuiti sa il folosim cand avem nevoie de un serviciu este telefonul, va stam la dispozitie intre orele 9 si 18 pentru orice problema sau solicitare.

La numarul nostru de telefon va raspunde de fiecare data cu promptitudine un operator bine dispus.

Sistemul de ticketing sporeste eficienta comunicarii prin email, deschizand cate un ticket pentru fiecare problema aparuta in sitem si urmarind-o pana la solutionarea acesteia.

Control de la distanta

Va asigura o interventie foarte rapida a unui expert care poate prelua controlul asupra unui calculator din reteaua dumneavoastra si remedia eventualele probleme, aceasta solutie armonizeaza foarte mult colaborarea, prin interventii rapide si eficiente atunci cand problemele nu impun o prezenta fizica a expertilor nostri la fata locului.

Aceste interventii nu sunt contorizate, abonamentul dispune de un numar nelimitat de interventii de la distanta.

Servicii WEB

Pe langa serviciile propriu-zise, acest abonament include si o reducere importanta la serviciile web oferite de Network Data si partenerii sai:

  • 15% reducere gazduire pentru domeniile firmei
  • 15% reducere implementare site
  • 15% reducere optimizare site

 

Servicii suplimentare

In cazul in care luati acest abonament dar aveti nevoi suplimentare intr-o luna, puteti solicita interventii rapide sau ultra rapide contra cost, deasemenea puteti solicita revizii ale unitatilor inafara programarii acestora.

Pentru acest abonament, beneficiati de urmatoarele preturi, reduse fata de preturile de lista:

  • taxa revizie la cerere 25 lei/unitate
  • taxa interventie extra program 50 lei/interventie

 

Alte specificatii

O interventie reprezinta deplasarea unui specialist la sediul clientului si rezolvarea problemelor care nu se pot remedia de la distanta. Aceasta deplasare nu depaseste 2 ore de la sosirea specialistului in sediul dumneavoastra si pana la plecarea lui, in caz contrar se vor contoriza doua interventii.

Interventiile se fac in orele de program intre 9-18.

Interventiile la distanta se realizeaza in timpul programului, intre orele 10-17.

Timpul de interventie in functie de tipul interventiei este:

  • Interventie normala (apare in text “interventie”) 24-48 ore
  • Interventie rapida: 6-24 ore
  • Interventie ultra rapida: 1-6 ore